onsdag 16 januari 2019

Nya boken


Varje dag möter jag bilder av slöjklädda kvinnor i mitt arbete. Varje dag tränger de sig på.

Är det nödvändigt? Dessvärre. Jag kan inte blunda för fakta. Tvärtom, det är fakta jag söker. 

Foto: T.N.

Arbetet med den nya boken går framåt. Jag bedömer nu att det kommer att pågå två månader till, innan jag kan lämna det ifrån mig för sättning och en korrekturrunda.

När det är gjort annonserar jag i bloggen samt skickar mail till er som anmält intresse. Samma procedur som med tidigare böcker med andra ord. 

Men tro nu inte att det blir en bok som enbart handlar om den beslöjade ideologin. Rakt inte! Det blir en bred skildring av mångkultur-systemen, av den förödande narkotikaepidemin, styrd av icke-brittisk maffia, av ett gammalt England som begravs allt djupare i den postmoderna gyttjan, med allt vad det innebär. Som sagt, bokens titel blir Från All My Loving till Allahu Akbar. Från 1960-talets Liverpool till 2000-talets Manchester.4 kommentarer:

 1. Härligt med boken. Suverän bil på tre nmanstält. Gympadojer från Dom stora multiidrottskoncernerna. Och så glor dom ner i hanflatan. Ha det gott. Lennart R

  SvaraRadera
 2. Tack Lennart. Du pekar på "universella värden", alltså skorna och mobilerna.

  SvaraRadera
 3. Bilder av svarta kåpor? Här har vi de i live vartenda dag.

  SvaraRadera
 4. Ja E lina, det har vi med, men i boken handlar det om varför de finns och hur islams renässans just nu driver människor in i det extrema.

  SvaraRadera