måndag 13 maj 2019

Här finns hela filmen: Katie Hopkins Documentary- Homelands


2 kommentarer:

 1. Du har inte själv kommenterat den här videon, Thomas. Kanske behövs det inte, det som visas, sägs i den, talar för sig själv. Vi sitter där vi sitter med en problematisk invandring av muslimer över hela Europa. Det går inte att förneka eller snacka bort. Det som är mest oroväckande är att våra makthavare låter det här ske, vilket antagligen beror på att de är totalt insnöade eller hoppas på underverk, att de till Europa komna muslimerna ska överge sin religion och bli som vi. Under tiden ökar hatet mot såväl kristna som judar och många ser inget annat alternativ än att emigrera. Många rycks bort från det älskade hemlandet där de vuxit upp, kanske sent i livet när man inte önskar flytta på sig. Vad ska då göras för att stoppa utvecklingen? Jag följer Johan Westerholms blogg, ledarsidorna.se. Han verkar ha bra koll på alla muslimska organisationer i Sverige som får statliga (och andra) bidrag. Det bästa är alltså att strypa det ekonomiska flödet till organisationer som säger att de gör en sak men i själva verket gör något annat. Det är ju strategin hos polisen visavi de kriminella gängen. Den ömma punkten är ekonomin, det är där man ska slå till. Men det hastar, snart har vi nått the point of no return.

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar Stefan.
  Jag är nog övertygad om att vi sedan ett bra tag passerat den punkten. Jag kan inte begripa hur ens de klokaste statsmän skulle kunna hejda det som pågår. Det är helt i linje med min illusionsfria syn på vårt land, vår civilisation. Vi har en politikerklass som helt tycks sakna kunskaper om processen och som med det ena tokiga beslutet efter det andra istället skyndat på den, gjort den mer djupgående och radikal.
  Jag läser också Ledarsidorna och finner Westerholm vara en av de bäst pålästa.
  Det finns andra kunniga människor, både här och i andra länder, men det de kan erbjuda är blott en bättre information. De kan inte förändra eller ens hejda processen.
  Katie Hopkins film talar i det avseendet för sig själv.
  Tack än en gång Stefan!

  SvaraRadera