lördag 29 juni 2019

Så här gör kor och människor

Foto: Astrid Nydahl
Så här gör kor. När bonden lagt ut högar med jord och grus inför bygget av nytt stall bestiger korna det dagligen.Vad de får ut av det vet jag inte. Kanske tycker de bara att det är roligt.

Foto: Thomas Nydahl
Så här gör människor. För att inte misstänkas för något tankebrott flaggar alla näringsidkare i stan med Pride-flaggor.Vad de vinner på det vet jag inte. Kanske tycker de bara att det är roligt. 


3 kommentarer:

 1. Vad kommer härnäst? En spontan demonstration av prideflaggande kor i Almedalen? Iförda burkini!?

  SvaraRadera
 2. Jag som hade föresatt mig och fixat att bestiga i alla fall några höga berg som Kilimanjaro och Kebnekaise syd/nord är inte bättre än en ko?
  Prideflaggan kommer jag dock inte i närheten av, för - måste man flagga för sin sexualitet? Heteroflaggan då?

  SvaraRadera
 3. Vacker bild på kor som de såg ut i Skåne i min barndom, plus det där syrliga om prideflaggor och "tankebrott", jättebra! Varken du el. jag är i någon vettig mening homohatare, och tidigare var jag inte speciellt negativ ens till Pride, men de former det antagit, "rasifierade" (anti-vita) seminarier, den tydliga anti-SD-retoriken, etc., så påminner det mig om Första majparader på Röda Torget snarare än om västerländsk liberalism. (Kommer jag åtalas för "homofobi" nu?)

  Vet att jag "spammar" inlägg här just nu efter att efter lång saknad hittat din nya blogg!

  SvaraRadera