söndag 6 oktober 2019

Grooming - muslimsk, asiatisk terror mot engelska flickor

Skärmdump från The Independent
  
Ett fenomen som i denna omfattning och konsekvens, knappast finns i Europa utanför Storbritannien är den asiatiska groomingen av unga, vita flickor och kvinnor. Enligt aktuell forskning är det huvudsakligen pakistanska män som tillhör dessa gäng. Det gemensamma för dem är ett djupt förakt för engelsk, vit tillhörighet hos kvinnor, de anses inte värda någon respekt och kan därför utan moraliska skuldkänslor köpas och säljas.

Varför är detta av särskilt intresse? Jag menar att denna typ av brottslighet pekar på ett antal principiellt viktiga frågeställningar för alla nationer med stor muslimsk invandring, Sverige inkluderat. Det grundläggande är det djupgående förakt dessa män känner för icke-muslimska flickor och unga kvinnor. Det är inte bara otroligt, utan rentav omöjligt, att muslimska flickor och kvinnor skulle drabbas av deras övergrepp. Utöver engelska flickor har endast i undantagsfall sikhiska i samma åldersgrupp drabbats. Den andra frågan är också av avgörande betydelse för oss svenskar. Den handlar om integration. 

Grooming är ett extremt tecken på att verklig integration är omöjlig. Varför är den det? Av det enkla skälet att muslimer i allmänhet anser att deras religiösa övertygelse är ett perfekt moraliskt system. Detta styrs i slutänden av sharia, där icke-muslimska kvinnor naturligtvis saknar grundläggande mänskligt värde. En sådan inställning möjliggör behandling av kuffar-flickor som en muslim inte skulle nedlåta sig till mot sina egna döttrar. Därmed inte sagt att våld och våldtäkt skulle saknas i den muslimska världen. Naturligtvis. Men vad det säger, är att nationen till vilken de invandrat, får stå till tjänst med de otrogna, också när det gäller sexualitet och total underkastelse.

I september 2018 kunde Independent berätta:
”Police investigating an alleged grooming gang operating in Bolton are appealing for potential victims to come forward.
Seven suspects have so far been arrested in relation to the case and released as the probe continues.
Greater Manchester Police (GMP) said its officers received a report in June that a teenage girl had been groomed and raped by several men since March 2016 in the Blackrod area.
Six men aged 18, 18, 28, 25, 21, 29 and a 17-year-old boy were arrested on suspicion of rape and have been released under investigation. Police are continuing to interview further witnesses to establish whether there are further victims and offenders who need to be traced.”
Gruppen har begått sina brott i Bolton, en stad som ingår i Manchester. Detta är inte av samma skala som den grooming som begåtts i Rochdale och Huddersfield, också dessa samhällen i Manchester. I Rochdale har 49 offer identifierats och antalen åtalade män uppgick till 19, samtliga pakistanska muslimer boende i England, med ett enda undantag, en asylsökande man från Afghanistan. Deras brott består av allt från våldtäkter till kidnappning och trafficing för sexuella syfter, samt sexuella övergrepp på barn.

I Huddersfield grep polisen tjugo män i september 2018, som huvudsakligen var pakistanska muslimer, men även indiska sikher. Deras brott begicks åren 2004 – 2011 och de dömdes till sammanlagt över tvåhundra år i fängelse.

Mot denna bakgrund har Quilliam Foundation utgivit rapporten Group-Based Child Sexual Exploitation: Dissecting “Grooming Gangs”. I den berättas bland annat om aktiva ansträngningar från myndigheter att tysta ner vad groominggängen sysslar med.

Quilliam Foundation är en organisation som bland annat arbetar mot religiös extremism. Förutom i olika delar av Manchester är groominggäng från West Midland och dess storstad Birmingham också ett stort problem. Ett av offren därifrån, Kate Elysia, berättar i sin bok No way out om hur hon skickades till Marocko där hon tvingades till sexuella handlingar med en femtonårig lokal prostituerad. Kate Elysia blev under en rad år utsatt för grova sexuella övergrepp hemma i West Midlands. Hennes gärningsmän kunde gripas och Birmingham Mail skriver:
”But she eventually managed to escape the psychological hold the gangs had on her and helped the police with Operation Chalice, a ground-breaking investigation into Asian grooming gangs.”
Fler än 70 män förgrep sig på henne, och Kate Elysia blev så svårt märkt av detta att hon blev narkoman. Enndast två män från groominggänget har ställts inför rätta och dömts milt, endast för våldtäkt.

Om detta berättar jag i min nya bok Från All My Loving till Allahu Akbar. Den finns nu att köpa till halva priset, 150:- inklusive frakt, och du kan läsa mer om den här.

1 kommentar:

  1. Så illa ställt är det med åsiktsfriheten i detta sjuka land, att om jag vågade dela detta sanningskära inlägg, skulle riskera avstängning på Facebook. Av flera skäl, men framför allt för att du använder ordet muslim. Det måste alltid omskrivas som islamist för att inte - enligt PK-logik - "stigmatisera" alla muslimer. I alla fall tror jag att så är fallet.

    /Cello Jr

    SvaraRadera