tisdag 12 november 2019

Operation Rimfrost. Polisiära och politiska bedrägligheter

Foto: Astrid Nydahl

Operation Rimfrost har de döpt sin nygamla aktivitet till, Malmöpolisen. Samtidigt bjuder de in de ryggmärgs-kriminella till samtal, "de behöver inte vara ledare, bara de lyssnar på oss".

Statsministern har hittat sin gamla speldosa och spelat upp den för medierna igen:"Polisen gör ett fantastiskt arbete" (DN 11/11). Samtidigt som medierna skickar ut de polisiära och politiska bedrägligheterna, som vore de nyheter, får jag mail från Malmö där människor med barn blivit så skakade av bomberna att de inte vet hur de ska hantera rädslan och övergivenheten.

Ledarsidor och debattsidor är nu inne på trettionde året med texter om "integration" och annat vackert illusoriskt. Inget har förändrats, inget kommer att förändras av det försöket till magiskt trick. 

Grundproblemet vågar de inte ens ta i. Grundproblemet kan man inte ens diskutera, trots att folk i busskuren, fikarummet och på andra platser gjort det länge. 

Det kan formuleras som en fråga: Varför höll ni gränserna öppna för dessa människor? 

Och följdfrågan kunde bli: varför lät ni dem ta över stad efter stad, landsdel efter landsdel, trots att ni sett dem i årtionden förstöra Malmö och resten av Skåne, och göra vårt landskap till ett gangster-paradis dominerat av svart ekonomi, etnisk rensning av hela stadsdelar, organiserad import av människor från Afrika, Asien och Mellanöstern på illegala vägar, knarkkarteller, vapenhandlare, rånare, bedragare och beväpnade barnungar ute på morduppdrag?

Resten är tystnad. Det enda som hörs är nya skjutningar...


Det går inte ens att vänta på bussen längre...

4 kommentarer:

 1. Frågan inställer sig om situationen inte är irreversibel.

  SvaraRadera
 2. Det var ett av dina rakaste inlägg. Situationen utan rimfrost. Sluta inte skriva.

  SvaraRadera
 3. Och polisen ämnar förhandla med de kriminella? Våra styrande har alltså kapitulerat och nu gäller det bara att fastställa villkoren.

  SvaraRadera
 4. Vad vi behöver är ett undantagstillstånd - dock inte med sossarna vid rodret. Sen bör vi sätta in militär, omringa Malmö med tanks, ja, ockupera staden som de allierade ockuperade Berlin.

  SvaraRadera