lördag 14 december 2019

Julerbjudande. Två böcker för en hundralapp


Med bara en dryg vecka kvar till julafton vill jag ge er ett tillfälle att för egen del, eller som julklappar, köpa två av mina senaste böcker. 

Det gäller Från All My Loving till Allahu Akbar och Ett huvud är mer än fyra hundra struphuvuden

Från All My Loving till Allahu Akbar:
Boken berättar om resor och läsningar i Manchester, Liverpool och Birmingham, senast under hösten 2018. Hur har dessa engelska städer påverkats av den stora muslimska invandringen från i första hand Pakistan, Bangladesh och Indien? Vad skiljer den från tidigare invandringsgrupper under 1800- och 1900-talet? Hur kan ett land utan industri längre leva som det gjort, utan att miljoner människor blir identitetslösa och vilsna... ja, många frågor som dessa behandlas i min nya bok. 

Ett huvud är mer än fyra hundra struphuvuden:

Ni som läst mina tidigare böcker kommer att känna igen er. Det är förstås en bok där högt och lågt ryms på samma villkor. Det handlar om politik, kultur, historia och vardagar vid Östersjö-kusten. På samma sätt penetrerar jag frågor som har att göra med välfärd, invandring, islamism, de totalitära ideologierna på politikens och religionens område, viktig litteratur från skönlitteraturens pärlor till facklitteraturens brännande ämnen.
 
Du kan köpa båda för en hundralapp + 59:- för bokpåsen. Du kan också välja att köpa två exemplar av samma bok.

Erbjudandet gäller från och med nu och fram till och med onsdag. Onsdag blir alltså sista dagen, om din beställning ska hinna fram i tid.

Beställningen skickar du till min mailadress thomas.nydahl@gmail.com och då får du betalningsinstruktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar