söndag 19 januari 2020

Tommy Robinson fick Sapphoppriset på Christiansborg i Köpenhamn

Foto: Snaphanen

En glad och stolt Tommy Robinson mottog i lördags Sappho-priset i Köpenhamn. Det utdelas årligen av Trykkefrihedsselskabet på Christiansborg. Snaphanen har en större post om prisutdelningen, och han skriver bland annat:
Tommy Robinson er politikernes og mediernes dårlige samvittighed,  derfor forfølger de ham. Sværere er det såmænd ikke. De er ved at føre os i krig med islam, og vi modsætter os det. Vi vil ikke sendes i krig af de politikere for mange uvidende vælgere stemmer på, men den vil komme uanset, om jeg siger buh eller bæh.
Krig er vores fremtid med disse politikere: Se Meditation over borgerkrigen. Tommy Robinson blev for stor – så lukkede “demokratierne” munden på ham. Han advarede om islam gennem 1400 år, men vi ville ikke høre.
Foto: Snaphanen

Tommy har gått en lång väg från vardag i engelska Luton över bildandet av EDL, som han senare lämnade, fram till dagens oberoende samhällsjournalistik. I allt jag sett av honom under åren tycker jag att det han gör numera är det starkaste och värdigaste. Han är en högst osannolik människa i dagens sönderslagna Europa, en människa som står upp för grundläggande yttrandefrihetsideal, som motståndare till den profetgenererade terrorn, utan rädsla, med rak rygg, också när han kastas i fängelse. Med anledning av att han stängts av på bland annat Facebook, skriver Snaphanen:
Så bogstaveligt skulle “demokrati” heller ikke tages. Det er trods alt kun teater for naivister og stemme- kødkvæg. Vore “folkestyrer” har lagt censur i entreprise i Silicon Valley, fordi vore grundlove ikke tillader politikerne selv at indføre censur, hvor gerne de end ville. Alle magthavere har en prioritet: At beholde den. (Se det udlevede, svenske socialdemokrati). No problem, det klarer andre. Pøblen opdager det nok ikke, før de mægtige har haft held til at give vore nationer væk til den tredje verden.
Ligesom  Sverige i det store hele er ophørt med at eksistere som svenskernes hjemland. Det klarede de, mens Svensson sov sin skønhedssøvn, og nu er det løb kørt til ende. Sverige er forsvundet for evigt inden der opstod en diskussion om, hvorvidt det var en god ide at afskaffe nationen.
Foto: Snaphanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar