lördag 2 maj 2020

Från Libanon till Tyskland och tillbaka till islamofascismens vagga Iran

Skärmdump från Breitbart.com 1 maj 2020

Fascismen är inte bara en politisk fara. Den är också, i form av islamofascismen, en religiös och våldsam fara.Tyskland har, sent omsider, beslutat terrorstämpla gudspartisterna i Libanon, Hizbollah (stavning här i Sverige).

Denna shia-muslimska gruppering skulle inte ens ha funnits om det inte vore för Irans "revolution" och islamiststyre. De grundläggande tankar kommer från Ayatollah Khomeini. 

Att Hizbollah är en terrorgrupp, är inte så mycket att debattera. De terroriserar förstås i första hand de icke-shia-grupperna i Libanon, de bidrar till frekventa militära aktioner vid Israels norra gräns, de angriper judar i andra länder, och de är aktiva i stödet till Syriens allt mer korrupta och dekadenta krigsregim.

Att man i Tyskland går in med polis i moskéer trogna Hizbollah är förstås ett välkommet tecken på politiskt handling, men som med allt annat i den vägen vaknar européerna när det är för sent. Inga lagar hindrar ju dessa människor. Deras tankar finns kvar, de är förankrade i sharia och de eggar alltid till handling, riktad mot alla som inte tillhör den egna kretsen. Med andra ord utgör de en stor fara för demokrati och frihet.

Breitbart skriver:
The German crackdown on Hezbollah means its flags are banned at all demonstrations and meetings across the country. Berlin’s municipal government already bans Hezbollah symbols and flags at demonstrations.
Germany, like most of Europe, has until now dragged its feet in outlawing both the military and political arms of the Lebanon-based group to protect relations with Beirut and Tehran.
The U.S., UK, Netherlands and Israel designates the anti-Israel group in its entirety a terror organization.

2 kommentarer:

 1. Lennart Romberg2 maj 2020 kl. 12:06

  Ja och i Danmark vill ett flertal Danska invandrare förbjuda kritik mot islam.
  Så det kan bli i gamla bondesamhälle.
  Ha det gott
  Lennart R

  SvaraRadera
 2. Men Muslimska brödraskapet (sunni) tillåts äta sig in.

  SvaraRadera