måndag 24 augusti 2020

Snaphanen.dk möter politikerklassen

Snaphanen.dk drivs av Steen Raaschou i Köpenhamn

Av någon för mig outgrundlig anledning har den europeiska politikerklassen i ökande utsträckning börjat slå till mot islam- och islamismkritikerna. Den senaste och mycket uppseendeväckande incidenten inträffade redan i december 2018, då en ung norska och en danska blev ytterst brutalt mördade i Marocko. Om det fick man inte tala. De som visade en amatörvideo av de motbjudande morden fick stå till svars (jag har själv sett den och inget har givit mig så mycket ångest och mardrömmar som den, men nu vet jag hur långt jihadisterna går). Steen Raaschou lade inte ut videon på Snaphanen.dk. Han skrev om saken. Och han var, som många av oss, mycket upprörd.


Dessa två unga kvinnor, från Danmark resp. Norge mördades av jihadister när de låg i sina tält i Marocko.

En tidig morgon i maj 2019 stormades hans hem klockan halv sju på morgonen. Fem poliser trängde in, anhöll Steen och förde honom till en cell. All hans utrustning, datorer och kameror beslagtogs. Han har ännu inte fått tillbaka dem. 

Filosofen Eva Selsing skriver idag på Berlingske.dk om vad som sedan skedde. Det är både en upprörande och sedelärande historia. Vi vet inte vad som kommer att ske med Steen framöver, vi vet inte heller om politikerklassen kommer att öka sin repression mot människor som dokumenterar den nedslående utvecklingen:
Her kunne man altså undvære hele fem mand til at anholde en fredelig pensionist.
Og hvad var så forbrydelsen? Jo, sigtelsen, som Steen Raaschou fik at vide på anholdelsesdagen, var for at have overtrådt straffelovens § 264d om videredeling af billeder.

Steen havde skrevet et indlæg på sin islamkritiske blog »Snaphanen.dk« om henrettelsen af Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen, begået af en gruppe muslimske mænd. Den såkaldte Marokkosag, som chokerede os alle. I indlægget viste han ikke videoen, men delte et link til den samt et pixeleret screendump.
Hvorfor gjorde han det? I de etablerede medier hed det, at ofrene havde »skader på halsen«. En bevidst og syg løgn, der gik verden rundt, der var tale om halshugning.

Steen Raaschou skrev sit indlæg, fordi danskerne har krav på at kende sandheden.
Hvorfor vil politiet have videoer som den bremset? Ja, hvad er egentlig det forkerte i at dele en video, der ubestrideligt har hele samfundets interesse? Jovist, indholdet er ubærligt, den rene ondskab, men er det i sig selv grund til at forbyde deling af den? Selvfølgelig ikke.

Det er åbenlyst ikke for at beskytte ofrene og de pårørende (hvilken infam manipulation), at man så ihærdigt fjernede den og anholdt Steen Raaschou og to andre islamkritiske profiler, Jeppe Juhl og Jaleh Tavakoli.
 
Men måske for at forhindre, at der opstår en folkestemning mod islam. Og selv om de pårørende måtte have det svært med, at optagelsen er derude, er det stadig en sag af almengyldig interesse, og videoen dokumenterede fortielsen af den faktiske grusomhed. 
Men Steen Raaschou har endnu ikke fået sit elektroniske udstyr tilbage fra politet.
Han har ikke engang modtaget en officiel sigtelse, selv om der nu er gået et år og tre måneder siden anholdelsen. Så meget desto mere kafkask er det, at han så for nogle måneder siden modtog en indkaldelse til en såkaldt »personundersøgelse« hos Kriminalforsorgen
 
Det er en samtale, hvor en socialrådgiver udspørger den kriminelle om vedkommendes mentale, sociale og økonomiske habitus med henblik på at afgøre den sigtedes egnethed til for eksempel samfundstjeneste. 
Jeg fik lov at være med og måtte se Steen Raaschou sidde på en stol i et lille lokale og besvare nærgående spørgsmål om social status, sygdomme, eventuelt forbrug af euforiserende stoffer og private relationer. 
En fredelig, dannet, vidende mand på 68 år, som har viet en del af sit voksne liv til at oplyse os andre om multikulturens foruroligende følger - alt det, de etablerede medier og myndigheder fortier. Jeg rystede af raseri før, under og efter.
Der sidder et menneske derinde i systemet, som er ansvarlig for denne forfølgelse. Som har truffet beslutningen om at chikanere Steen Raaschou, Jaleh Tavakoli og Jeppe Juhl. Som har misbrugt sin magt på det groveste -ikke utænkeligt af politiske årsager. Det har samfundets interesse at vide, hvem den ansvarlige er. Ingen skal misbruge systemet til at retsforfølge fredelige fædrelandskærlige borgere, som blot fortæller sandheden. Ingen.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera