söndag 2 augusti 2020

Sverige - en sorgesång

Skärmdump från Snaphanen.dk

Det är sannerligen ingen nyhet att det går åt skogen med Sverige. Det är heller ingen nyhet att Sverige bara är ett av många europeiska länder som är på väg ner i sumpen.

De vapensamlande ligorna i vårt land borde aldrig ens ha släppts in här. På lördagskvällen sa två polismän i Rapport, oberoende av varandra som om de ville undervisa oss, att problemen med vapnen är att de "används mer än en gång". Ack, på denna helvetets dagisnivå befinner vi oss.

Vi sjunger en sorgesång för vårt forna land. Det finns inte mer och kommer aldrig tillbaka, oavsett vad herrarna i riksdagen säger. Sverige är förlorat till den så kallade "mångkulturens" huggsexa. Tro inte att hårfärg eller ansiktsform spelar den avgörande rollen, eller ens birollen. Det som spelar roll är huvuvida en nation och ett folk har rätt till självbestämmande när det gäller traditioner, kultur, mentalitet och vägval. Det har inte Sverige och svenskarna. Våra "ledare" valde att svälja förräderiet med hull och hår. Och de som skjuts ihjäl blir allt yngre, som 12-åriga Adriana Ostrowska.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera