onsdag 12 augusti 2020

Yavar Zand varnar svenskarna: min mamma ser med skräck på utvecklingen i Sverige

Yavar Zand:
"Min mamma berättade för mig att när hon i början av 80 talet flydde islamisternas skräckvälde i Iran till Sverige var hon överlycklig över att för första gången på många år kunna sola i sin nyköpta bikini på stranden i Falkenberg. Mamma berättade också för mig att hon grät av glädje då hon tack vare Sverige fick tillbaka sin frihet som kvinna, och sin värdighet som människa. I dag ser min mamma med skräck på utvecklingen i Sverige.
 
När islamisterna blev tillräckligt straka på slutet av 70 talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var de godtrogna ”kultureliten” i landet dvs. dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”såg inte det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet i gång. I princip medlemmar i samtliga politiska partier avrättades och dödades.
Alla kvinnor som jobbade som jurister, domare, åklagare…. avsattes över en natt. Dr Parsa, mellanöstern första kvinnliga minister, en läkare dessutom,  arresterades och dömdes till döden anklagad för att ha: “spridit synd på jorden och motarbetat Gud”. Hennes brott var att hon hade kämpat för kvinnornas rättighet och jämställdhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar