onsdag 16 september 2020

Vida vyer och nya böcker


Foto: Thomas Nydahl

 

Idag levererades Skanderbegs ättlingar. Jag behåller det låga priset 250:- inklusive frakt fram till den 1 oktober. Samtliga böcker som förköpts skickas ut idag. Två dagar före beräknad tid.

 

Beställer gör du med ett mail till mig på thomas.nydahl@gmail.com och följer nedanstående:

 

Förskottsbetala in 250:- för boken du beställer. Observera att postens bokpåse för 59:- ingår i priset. Också till er som beställt från utlandet ingår den, där jag dessutom står för extraportot den här gången.

 

Priset 250:- gäller bara för er som beställt boken i förväg. Samma dag den levereras från tryckeriet kommer den att kosta 300:- ink. frakt.

 

Det finns två sätt att betala:

 

Swisha 250:- (som gör det enklast för mig)

till 0706 42 30 16

 

eller

 

Överföring (ej betalning alltså) till mitt konto i

Swedbank, clearing nr 8313-9, konto 53 522 001 – 6

 

Observera vid sådan överföring:

 

1/ Du måste skriva ditt namn i meddelanderutan till mig, annars vet jag inte vem som gjort överföringen och kan ej leverera boken. Jag har redan fått betalning till kontot där det i meddelanderutan står ”Albanienbok”. Den kunden kommer inte att få någon bok. Banken tar 400:- för att spåra och det gör jag naturligtvis inte.

 

2/ Om du har annan bank så finns det information på din banksida om hur överföringen ska göras. Varje annan bank har sin metod.

 

3/ Observera att jag talar om överföring. Du ska alltså inte göra en betalning, det fungerar inte. Överföring således! Hittar du ändå inte rätt kan du höra av dig, så kan jag bistå med hjälp.

 

4/ Om du absolut inte lyckas hantera detta, kan du i absolut nödfall sända mig pengarna, väl dolda i ett kuvert på min hemadress: Byholmsvägen 29, 291 58 Kristianstad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar