torsdag 29 oktober 2020

Har islam med islam att göra? När svart blir vitt och apologeterna härskar

Foto: Astrid Nydahl
 

De halshuggna i Nice igår hann inte ens föras bort förrän apologeterna var ute i etern. I svenska medier är tillståndet så uselt att det inte ens förtjänar någon uppmärksamhet. Men på det europeiska planet kan vi se hur människor hojtar om att de bestialiska morden "inte har något alls med islam att göra." Det är lika dumt som att säga att lingonsylt inte har med lingon att göra, bara så oerhört mycket värre. Vem är dessa apologeter? De är till exempel muslimska företrädare:

Dessa handlingar är en förolämpning mot vår tro och vår religion, säger Mohammed Moussaoui, ordföranden för Franska muslimska rådet.

Det är alldeles uppenbart att de mordiska islamister som ropar Allahu Akbar när de skär halsen av människor i en kyrka, inte känner någon som helst samhörighet med islam. Eller?

Borgmästaren i Nice, Christian Estrosi, talade klarspråk när han sa att “Enough is enough … we have to remove this Islamo-fascism from our territory” (Citerad i The Guardian).

Vår tid är så förvriden och förljugen att svart blivit vitt och vitt blivit svart. Ingen kommer på många generationers sikt förmå återställa skalor som berättar om skeendet med ett uns av anständighet och sanning. Lögnen är högsta ideal och islam har ingenting med islam att göra.

Läs bara vad som skrivs av en muslimsk ex-politiker:

Malaysia's ex-PM Mahathir Mohamad launched an extraordinary outburst after the attack in Nice today. The 95-year-old politician said in a now-removed tweet Muslims have a right 'to kill millions of French people'

Låt oss konstatera, att när män som han, och i ännu högre grad Turkiets nygamle sultan, öser sitt hat över västerlandet, då tar människor i dessa miljöer fram sina knivar och svärd. De befinner sig alltid på språng, redo att mörda var och en av oss, som ens vågar ifrågasätta deras närvaro som civilisationsfiender. Eller som Ivar Arpi skrev i Svenskan, vi lever kanske redan i skugg-kalifatet.

Ett av dagens offer i Nice, kyrkovaktmästaren Vincent Loques


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar