söndag 30 maj 2021

Nordeuropa alltmer intolerant. Mikael Jalving förklarar varför

Skärmdump från Jyllands Posten

 

I dagens krönika av Mikael Jalving granskas konsekvenserna av "den obönhörliga demografin" utifrån svenska förhållanden. Läs hela hans krönika här, eller smaka på dessa citat:

Der står tre mennesker ved et busstoppested. En arabisk udseende yngre kvinde i burka, en ung afrikansk mand iført jeans og T-shirt. Og en blond, midaldrende svensker. På en plæne ved siden af den tomme kirke løber en flok mørkhårede børn rundt, overvåget af en sinister skikkelse iført lang, sort kappe. Skikkelsen ligner til forveksling den legendariske Sorte Slyngel, Mickey Mouses værste fjende, og det er her, i den lille by Lammhult et godt stykke oppe i Småland, at det slår mig, at svenskerne er et uddøende folk.

Det er den ubønhørlige demografi, der har gjort denne scene til virkelighed. Etniske svenskere er på vej til at blive et mindretal i deres eget land. Deres politikere har simpelthen givet det væk – næsten uden protester. Alene de seneste 20 år er antallet af personer med udenlandsk baggrund vokset med ca. halvanden million, mens antallet af personer født i Sverige med to svenske forældre er faldet med ca. 160.000. Samtidig er den største gruppe, der udvandrer fra Sverige, svenskerne selv. 

Och:

I kraft af den historisk unikke asylindvandring bliver Nordeuropa mere intolerant og indadvendt. Det sker i alle folkegrupper. Folk orienterer sig i stigende grad efter etnicitet, og skellet mellem ”dem” og ”os” bliver konkret. Blot to små generationer inde i folkevandringstiden ser vi – hvis vi altså åbner øjnene – en paradoksal udvikling tage form. I stedet for at føre til mere alsidighed og kulturberigelse fører asylindvandring til stigende etnocentrisme i værtslandene. I princippet skulle multikulturalismen have været så god og gavnlig for nationalstaten; det er den bare ikke i praksis.

2 kommentarer:

  1. Vem planlade Sveriges utplåning? Det kan inte bara bero på ren dumhet, det måste finnas en "mastermind". Jalving skriver också att etniska svenskar utvandrar. På så vis går ju folkutbytet ännu snabbare.

    SvaraRadera
  2. Det talas mycket om "folkutbyte". Rent spontant kommer jag att tänka på "etnisk rensning" istället.

    SvaraRadera