måndag 19 juli 2021

Skjutna barn. Funnet, försvunnet...

Foto: Astrid Nydahl
 

"Skottskadade barn är så klart också det pris C utan vidare är villiga att låta andra betala för att garantera att invandringen förblir en keynesiansk stimulans av tjänstesektorn."

Jag fann denna tanke på en sida jag inte vanligtvis läser. Bortsett från att jag anser C vara en alltför snäv "målgrupp" - jag hade i vanlig ordning velat kalla det politikerklassen - så tror jag att det är precis så här det är.

Att förbanna dessa människor räcker inte långt. De har redan lagt grunden för ett Sverige ingen vill leva i. Jag vill inte uppmuntra till någon form av våldsamt motstånd - det har vi så det räcker på förövarsidan - men skulle inte bli förvånad om jag bortom livet nåddes av beskedet att det rasar ett våldsamt inbördeskrig i vårt land.

3 kommentarer:

 1. Hoppas att du rent litterärt inte avser Runebergs " Vårt Land"...
  Nej, Finnarna har det lätt. Om de följer mitt råd; Titta på sverige. Gör sedan tvärtom...

  SvaraRadera
 2. På SvT nyheter skrev man i en artikel häromdagen om "olyckan" då två barn skottskadades!!! Jag var tvungen att skriva till dom(...).

  SvaraRadera
 3. Nima Dervish är tillbaka efter några års tystnad och han vevar hej vilt och får in en del träffar. Bl a uppmanar han Nadim Ghazale och andra vänstervridna invandrardebattörer att "sluta pissa på svenskarna", för "det är inte läge nu, "de är fly förbannade för att deras land är förstört", och det är han också. Givetvis tänker han på den vulkaniska motreaktion som måste komma den dagen hela den korrupta parlamentarismen upphör att vara en motkraft till anarkin och tyranniet. Då blir det Carl Schmitt för hela slanten. Eller som Kipling skaldade i "The Wrath of the Awakened Anglo Saxon". (Han var trög och sen att reagera, men. . .) https://www.facebook.com/NimaDervishPublic

  SvaraRadera